Za 27/04/2019 11:00
PU09B - LYRA-LIERSE BERLAAR B 12-9

Onze laatste match voor dit voetbalseizoen gaat van start. Stiekem hopen we te dromen van een overwinning na onze goede prestatie op het tornooi in Vorselaar, die misschien vertrouwen geeft. Omdat we vandaag Warre, Stan en Thomas moeten missen, zijn we blij dat Niels ons team kan komen versterken. Bedankt Niels!
1 ste helft:
Het wordt snel 3-0 : Sem scoort 2 keer, Siebe 1 keer. Lyra heeft een mooie kans maar schiet hoog over, iets later scoort Lyra toch. Na een mooie redding van Flor, scoort Sem nog 3 keer. De kansen van beide kanten volgen elkaar op. Lyra scoort: 6-2 Seppe zet mooi voor, Siebe schiet nipt naast, er volgt een mooi schot van Lou, een vrije trap van Sem(gaat nipt naast). Stand bij de rust : 6-2
2 de helft:
De 2 de helft start met een mooie kans van Niels (na een actie van Siebe en Lou). Een kans van Lyra gaat over de goal. Een mooie kans van Siebe wordt uit de netten gehouden door de keeper van Lyra. Na een kans van Niels maakt Flor onze 7 de goal. Er volgt een kans voor Siebe op een pas van Niels. Na een redding van Flor, lukt het voor Lyra om 2 keer te scoren. Seppe en zet een mooie actie in gang, Lou zet goed door en Siebe kan scoren. Seppe krijgt een kans, keeper van Lyra redt mooi. Opnieuw valt er een goal voor Lyra: 8-5 Sem scoort (na 1-2 met Seppe) Ondanks enkele reddingen van Flor lukt het Lyra om terug te komen tot 9-8. Wat een thriller voor de supporters! We blijven erin geloven. Na nog 2 keer een goal van Sem en een goal van Siebe wordt de eindstand van 12-9 vastgelegd.
Een mooie prestatie om het seizoen mee af te sluiten.

Inge Verheijen
PU09B

© :::Filip Henderieckx::: 29/04/2019 22:20:06 V03.08