laatste nieuws

(laatst gewijzigd op Zondag 28/6/2020 12:43)
   
Zondag 28-06-2020
(FH)
De voorbereidingen op het seizoen 2020-2021 zijn volop bezig: Onze JOVL Trainers zijn druk in de weer om de nodige trainingsschema's voor de komende zomermaanden op te stellen om tip top in vorm aan het nieuwe seizoen te kunnen beginnen. In bijlage vinden jullie alvast een overzicht van wanneer elk team er terug invliegt. Nog even geduld en aftellen maar!


Dinsdag 16-06-2020
(FH)
We wensen u allen van harte te bedanken voor uw massale aanwezigheid tijdens de algemene info vergadering van 8 juni jongstleden. Wenst u uw schouders mee onder JOV Lille te zetten, zoals uitgelegd op die avond, geef ons dan gerust een seintje. Voor meer info bent u altijd welkom bij de TVJO (contact).
Uw interesse kan u alvast kenbaar maken via het formulier in bijlage.


Maandag 15-06-2020
(PV)
Op 11 en 18 juli, telkens van 18.00u tot 19.00u, zijn er weer de initiatiedagen voor onze kleinste jongens en meisjes die graag willen voetballen, voornamelijk dus voor kinderen geboren in 2014 en 2015. Het worden weer twee leuke avonden waarbij het voornamelijk gaat over het beleven van sport en spel en het plezier dat je daarin kan scheppen. Er zullen verschillende trainers aanwezig zijn om de kinderen hierin te begeleiden.
Deze initiatiedagen gaan door op de terreinen van FC Gierle. Voor meer info kan je terecht bij Peter Verlinden (verlinden_peter@hotmail.com).


Vrijdag 05-06-2020
(WS)
Het was voor ons nog even bang afwachten of alles wel zou kunnen doorgaan zoals gepland maar we hebben goed nieuws!
Door de recente versoepeling van de coronamaatregelen kunnen we onze voorziene informatie vergadering toch laten doorgaan op de origineel geplande datum. Deze algemene vergadering zal doorgaan op maandag 8 juni om 20u in de kantine van KFC Lille.

Wat staat er op de agenda?

- Draftrapport van de audit
- Vrijwilligers gezocht
- Bekendmaking van trainingsdagen van de verschillende categorieen
- Eventueel kennismaken met de trainer
- Varia

Wij kijken uit naar je aanwezigheid en garanderen dat dit op een veilige manier kan. Tot dan!


Dinsdag 02-06-2020
(LP)
De voorbije stickeractie van JOV Lille die gelanceerd werd in November 2019 is wegens Coronaperikelen niet verlopen zoals het moest. Door de sluitingen van winkels en kantines kon er niet meer op de gebruikelijke manier verzameld worden. Wij bieden jullie nu de kans om je verzamelalbum aan te vullen met de ontbrekende stickers. Het is trouwens ook mogelijk om posters op formaat A2 of A3 te bestellen van stickers naar keuze.
In bijlage hiernaast staat alle informatie hoe je kan bijbestellen.


Vrijdag 01-05-2020
(PV)
In het seizoen 2020 - 2021 worden er opnieuw allerhande opleidingen georganiseerd om een trainersdiploma te halen waardoor je ook trainer kan worden van een van de ploegen van JOV Lille. Voor de geinteresseerde sportievelingen zijn er verschillende data en plaatsen waar je kan deelnemen aan een cursus. In de bijlage hiernaast kan je alvast meer info vinden over de opleidingen in de provincie Antwerpen. Indien je verdere vragen hebt, kan je altijd terecht bij Patrick Nys, William Sas, Tom Buermans of Peter Verlinden.


Zondag 12-04-2020
(LP)
Vanuit Voetbal Vlaanderen wordt elke club die op provinciaal niveau wil spelen, elke 3 jaar onderworpen aan een zeer uitgebreide audit door Doublepass. Die procedure neemt alle facetten van de club nauwgezet onder de loep, met de bedoeling de jeugdopleiding aan een aantal objectieve parameters af te toetsen. In december, januari en februari spendeerde ons auditteam heel wat uren om dat traject te doorlopen. De auditeur was kritisch op sommige punten maar zeker ook heel positief over heel veel andere onderwerpen, voldoende om een gunstig eindresultaat te verkrijgen.
De toekenning van een provinciale jeugdlicentie door Voetbal Vlaanderen is dus een feit. Zo kunnen we ook in het seizoen 2020-2021 weer van provinciaal voetbal genieten.
Meer info vindt u in de bijlage.


meer nieuws